Cool Motion matras kopen bij M line? Sleep well. Move better (2024)

Een kwalitatief bed, gecombineerd methetjuiste matras,ishet fundament voorjouwalgehele gezondheid. Daarom zijn de matrassen van M line specifiek ontworpen om uitmuntende ondersteuning en comfort te bieden. De unieke samenstelling van M line matrassen staat garant voor een weelderige en comfortabele slaapervaring. Dit wordt onder andere bereikt door gebruik te maken van innovatief visco-elastisch schuim, ook wel bekend als traagschuim. Hierdoor past een M line matras zich aan naar de contouren vanjelichaam.Wil je beter slapen? Kies dan voor eenM line matras.

M line matrassen met innovatief visco-elastisch schuim

Elk matras uit de collectie M line matrassen heeft een unieke samenstelling. De bijzondere samenstelling van de matrassen is tot stand gekomen door middel van een hybride techniek. Een goede nachtrust begint immers met de juiste techniek. Deze unieke techniek is ontwikkeld door een team specialisten van M line. Wellicht bent u al bekend met de hybride techniek. Deze techniek zit namelijk ook verwerkt in de bekendeM line boxsprings. Het resultaat? Goede matrassen die zorgen voor optimale ondersteuning, indrukwekkende drukverdeling en uitstekende ventilatie tijdens uw slaap.

Zo heeft het innovatieve visco-elastisch schuim een open celstructuur waardoor u geniet van optimale ventilatie en uitstekende warmteafvoer. Door middel van een speciale profilering is er ook aan de ondersteuning gedacht die de matrassen bieden. De Body Adapt profilering van de M line matrassen verbetert de zoning, waardoor het lichaam altijd goed wordt ondersteund. Dankzij de hoogwaardige traagschuim toplaag van de M line matrassen geniet u tevens van voortreffelijke drukverdeling. Hierdoor wordt de druk op uw lichaam tijdens het slapen enorm verminderd en ervaart u een optimaal slaapcomfort.

Cool Motion 1 en Cool Motion 2

DeCool Motion 1enCool Motion 2bieden voortreffelijke ondersteuning en verdeling van de drukpunten van je lichaam, wat zorgt voor een comfortabele, heerlijke nachtrust. Als basis heeft het matras een laag hoogwaardig koudschuim, met daarop een toplaag van visco-elastisch schuim, ook bekend als traagschuim. Uniek aan de Cool Motion is de verkoelende Aqua Coating en anti-allergene Copper Coating in de toplaag. De Cool Motion 1 en Cool Motion 2 matrassen hebben dezelfde opbouw, de matrassen verschillen enkel in de traagschuim toplaag. De Cool Motion 1 heeft een zachte toplaag, terwijl de Cool Motion 2 een stevige toplaag heeft. De Cool Motion 1 & 2 matrassen zijn ook verkrijgbaar Slow Motion variant, beide types verschillen enkel in de tijk/hoes en coating in de toplaag.

Cool Motion 3 en Cool Motion 4

Naast de koudschuim basislaag, de toplaag van traagschuim en de gepatenteerde Dual Action tijk zijn de Cool Motion 3 en Cool Motion 4 voorzien van een extra comfortlaag en een unieke afwerking op de toplaag. Deze combinatie garandeert je jarenlang slaapplezier! Uniek aan de Cool Motion is de verkoelende Aqua Coating en anti-allergene Copper Coating in de toplaag. DeCool Motion 3enCool Motion 4matrassen hebben dezelfde opbouw, de matrassen verschillen enkel in de Clima Support laag en de traagschuim toplaag. De Cool Motion 3 heeft een zachte tussen- en toplaag, terwijl de Cool Motion 4 een stevige tussen- en toplaag heeft. De Cool Motion 3 & Cool Motion 4 matrassen zijn ook verkrijgbaar in een Slow Motion variant, beide types verschillen enkel in de tijk/hoes en coating in de toplaag.

Cool Motion 5 en Cool Motion 6

Dit ‘Hybrid’ matras heeft een basis van koudschuim, gecombineerd met een 7-zones pocketvering, clima-support laag en een toplaag van traagschuim. Deze combinatie van pocketveer en schuim voegt het beste van twee werelden samen en geeft optimaal comfort en ondersteuning. Uniek aan de Cool Motion is de verkoelende Aqua Coating en anti-allergene Copper Coating in de toplaag. DeCool Motion 5enCool Motion 6matrassen hebben dezelfde opbouw, de matrassen verschillen enkel in de stevigheid van de pocketveer, Clima Support laag en traagschuim toplaag. De Cool Motion 5 heeft een zachte pocketveer, tussen- en toplaag, terwijl de Cool Motion 6 een stevige pocketveer, tussen- en toplaag heeft. De Cool Motion 5 & 6 matrassen zijn ook verkrijgbaar in een Slow Motion variant, beide types verschillen enkel in de tijk/hoes en coating in de toplaag.

Cool Motion 7 en Cool Motion 8

In deze premium matrassen zijn de allernieuwste technieken op slaapgebied verwerkt. De basis van het matras is een 7-zones pocketvering, voor ondersteuning tot in detail. De schuimbollen zorgen ervoor dat je goed kunt bewegen tijdens je slaap en dankzij het visco-elastisch schuim in de bovenlaag vormt het matras zich exact naar je lichaam.De Cool Motion 7ende Cool Motion 8matrassen hebben dezelfde opbouw, de matrassen verschillen enkel in de stevigheid van de pocketveer, Clima Support laag en traagschuim toplaag. De Cool Motion 7 heeft een zachte pocketveer, tussen- en toplaag, terwijl de Cool Motion 8 een stevige pocketveer, tussen- en toplaag heeft. De Cool Motion 7 & 8 matrassen zijn ook verkrijgbaar in een Slow Motion variant, beide types verschillen enkel in de tijk/hoes en coating in de toplaag.

Cool Motion matras kopen bij M line? Sleep well. Move better (2024)

References

Top Articles
Boost Your Game: Best Base For Town Hall 4 – ReelRapture
+++ 22:49 Prien stellt sich hinter Dobrindt: "Bundesregierung versagt" +++
Cpmc Mission Bernal Campus & Orthopedic Institute Photos
jazmen00 x & jazmen00 mega| Discover
Body Rubs Austin Texas
Aces Fmc Charting
Craigslist In South Carolina - Craigslist Near You
Produzione mondiale di vino
Derpixon Kemono
Delectable Birthday Dyes
The Rise of Breckie Hill: How She Became a Social Media Star | Entertainment
What Is A Good Estimate For 380 Of 60
1Win - инновационное онлайн-казино и букмекерская контора
Miss America Voy Forum
Jack Daniels Pop Tarts
Interactive Maps: States where guns are sold online most
Procore Championship 2024 - PGA TOUR Golf Leaderboard | ESPN
Conan Exiles: Nahrung und Trinken finden und herstellen
Costco Great Oaks Gas Price
18889183540
Sullivan County Image Mate
Cookie Clicker Advanced Method Unblocked
At 25 Years, Understanding The Longevity Of Craigslist
4 Times Rihanna Showed Solidarity for Social Movements Around the World
A Christmas Horse - Alison Senxation
JVID Rina sauce set1
Ou Football Brainiacs
Pixel Combat Unblocked
Mobile crane from the Netherlands, used mobile crane for sale from the Netherlands
Christmas Days Away
134 Paige St. Owego Ny
Chadrad Swap Shop
Acuity Eye Group - La Quinta Photos
The Ultimate Guide to Obtaining Bark in Conan Exiles: Tips and Tricks for the Best Results
Chapaeva Age
Royal Caribbean Luggage Tags Pending
Smartfind Express Henrico
拿到绿卡后一亩三分地
Adam Bartley Net Worth
Convenient Care Palmer Ma
Vons Credit Union Routing Number
Walmart Car Service Near Me
Tableaux, mobilier et objets d'art
Swoop Amazon S3
Ohio Road Construction Map
A jovem que batizou lei após ser sequestrada por 'amigo virtual'
Dietary Extras Given Crossword Clue
Morbid Ash And Annie Drew
Craigslist Monterrey Ca
Used Curio Cabinets For Sale Near Me
Bloons Tower Defense 1 Unblocked
Www.card-Data.com/Comerica Prepaid Balance
Latest Posts
Article information

Author: Tyson Zemlak

Last Updated:

Views: 6467

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tyson Zemlak

Birthday: 1992-03-17

Address: Apt. 662 96191 Quigley Dam, Kubview, MA 42013

Phone: +441678032891

Job: Community-Services Orchestrator

Hobby: Coffee roasting, Calligraphy, Metalworking, Fashion, Vehicle restoration, Shopping, Photography

Introduction: My name is Tyson Zemlak, I am a excited, light, sparkling, super, open, fair, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.